Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima?

Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima?


Program “Kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima“, polaznicima će pomoći osvijestiti osnovne preduvjete kvalitetnog života: odnos prema vremenu kao najvažnijem resursu kojeg čovjek posjeduje, odnos prema vlastitim strahovima kako bismo naučili razlikovati racionalne od iracionalnih strahova te će se progovoriti o sistemima vjerovanja koja (nesvjesno) upravljaju našim životnim odlukama na način da nas rijetko osnažuju, a prečesto limitiraju da živimo punim plućima.

Program „Kako kako uspješno upravljati s vremenom, strahovima i vjerovanjima” je jedinstvena edukacija iz područja osobnog razvoja.

Osmislili su ga naši stručnjaci koji imaju dugogodišnje menadžersko iskustvo, a poseban gost-predavač je gđa. Natalija Princi, autorica kontroverzne uspješnice Osmi grijeh – Posluh od koje ćete saznati o tzv. neutralnim ljudima, fatalnoj opasnosti slijepog posluha zlonamjernim autoritetima, agentnom stanju svijesti, sociopatima i ostalim nedovoljno prepoznatim kategorijama koje znatno umanjuju kvalitetu naših života, a prečesto nas vode samoj “Smrti u krilo”.

Pročitajte više